Légtechnika mesterfokon

Minden, ami klíma:

  1. Telepítés – klíma telepítésén gondolkodik? Részletek
  2. Hőszivattyúk telepítése és karbantartása Részletek

Klímák telepítése

Klímatelepítés
Ma már a klíma szinte alapfelszereltség minden munkahelyen, és lassan minden otthonban. Szakembereink először felmérik a helyszínt, és segítenek kiválasztani az Ön igényeinek, és az ingatlan adottságainak leginkább megfelelő klímát. A szerelés napján az előre megbeszélt időpontban érkezünk, és beszereljük a kültéri és beltéri egységet, valamint kiépítjük a csövek és kábelek útvonalát – folyamatosan figyelve a minőség mellett az esztétikumra is. A telepítés végén műszerekkel ellenőrizzük a készüléket, hogy a teljesítmény tényleg optimális legyen. Ha végeztünk, már csak egy gombnyomás, és Ön is élvezheti az új klímája által biztosított ideális hőmérsékletet.

Egyeztessen időpontot egy helyszíni felmérésre:

061 76 54 100

Hőszivattyú telepítése és karbantartása


Használja fel környezete energiáját. A modern temperálási módok közül hazánkban is egyre népszerűbb a hőszivattyú, ami azzal nyeri el egyre több vásárló tetszését, hogy egyetlen megoldással oldható meg a nyáron a hűtés télen pedig fűtés.

Érdemes elgondolkodnia, mert
– akár 50%-kal csökkentheti fűtési költségét,
– gazdaságos a működése még -20°C kültéri hőmérséklet esetén is,
– környezetbarát, nincs CO2 kibocsátása!

A hőszivattyús rendszer a talajból, a talajvízből és a levegőből is egyaránt felveheti a működéséhez szükséges hőenergiát. A levegőből történő hőfelvétel legnagyobb előnye, hogy nem igényel akkora befektetést, átalakítást, mint a talajból vagy talajvízből történő hőfelvétel során a komplett rendszer kiépítése.

A levegőn alapuló hőszivattyús rendszerek telepítése lényegesen kevesebb munkával jár, így a költségek is alacsonyabbak, mint a többi rendszeré. Árnyoldala viszont, hogy a levegő sokkal kevésbé jó hőfelvevő, ezért hatalmas mennyiségű levegő átmozgatását kívánja meg. Emiatt nem minden esetben mondható, hogy halkan üzemel, valamint a fűtőteljesítménye a levegő hőmérsékletének csökkenésével együtt folyamatosan csökken.

A föld egy sokkal optimálisabb hőtároló. A talajfelszínhez közel a hőmérséklet egész évben szinte állandó, csekély eltéréssel átlagosan 6-12 C fok között mozog. Abban az esetben ha a talaj a hőleadó közeg, egyszerűbbé és biztosabbá válik a helyzet, hiszen a fűtési rendszer az évszaktól és a külső hőmérséklet ingadozásától függetlenül egy konstans hőmérsékleti sávban mozgó közegre épül. Természetesen azt is figyelembe kell venni, hogy ezeknek a hőszivattyúknak az elvárt minőségű, effektív kiépítése lényegesen magasabb beruházási és telepítési költségeket jelent, mint egy levegős hőszivattyú esetében.

Azonnali segítség
061 76 54 100

 

http://csalad.energetcsoport.hu/

 

Árak:

Kiszállási díj: Budapesten 0 Ft, Pest megyében 5.000 Ft

Szerelési díj: a probléma ismeretében már telefonon megmondjuk mennyi lehet MAXIMUM!

Szolgáltatási idő: Hétfő – Szombat: 08:00 – 19:00

Kérdése van? Írjon üzenetet!