Villanyszerelés

Hibaelhárítás – Kiépítés és bekötésRegisztrált munkák

Nálunk már telefonon tisztában lesz a hibaelhárítás MAXIMUM összegével!

Villanyszerelés gyorsszolgálatunk elérhető Budapesten és Pest megyében cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Hibaelhárítás

Az egyik leggyakrabban előforduló probléma az elektromos hálózat kisebb-nagyobb mértékű meghibásodása. Nagyon bosszantó áram nélkül maradni, arról nem is beszélve, hogy akár az életünkre is veszélyes lehet.

A társasházak elektromos vezetékei sok esetben igen öregek, sokszor még a ma már nem használt alumínium vezetékekkel is találkozunk. Számos alkalommal az elöregedett kötések vagy az akár 30 – 40 évvel ezelőtt behelyezett kapcsolók, konnektorok okoznak problémát. Néha elég kicserélni egy csatlakozót, de volt már arra is példa, hogy a komplett elektromos hálózat cserére szorult.

Bár egy teljes felújítás anyagilag megterhelő lehet, az a tény, hogy nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket, nyugodtan hagyjuk üresen a lakást, megfizethetetlen. Különösen fontos tényező ez társasházak esetében, ahol nem csak a saját, hanem a lakótársak testi épségéért, tulajdonáért is felelősek vagyunk.

Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az elektromos hibák javítása területén. Nincs olyan villanyszerelési feladat, ami gondot okozhatna nekik.

Eszközkészletünk a legmodernebb villanyszerelési eszközöktől a régebbi elektromos hálózatok javításához szükséges szerszámokig minden igényt kielégít.

Elektromos bekötés/kiépítés

Tűzhely/bojler/kazán bekötés: az elektromos tűzhelyek garanciája akkor érvényesíthető, ha

  • arra jogosult szakember köti be,
  • a gyártó által meghatározott keresztmetszetű vezetékre kötjük rá,

Villanyszerelőinkkel a bekötésre kerülő tűzhelyek és kazánok garanciája érvényesíthető marad és biztos lehet benne, hogy villanyhálózata biztonságos és stabil marad.

Tehát ez azt jelenti, hogy amennyiben az eszköz tervezett helyére oda van vezetve a megfelelő vezeték, akkor egyszerűen beköthető az új készülék.

Amennyiben a régi készüléke is elektromos volt és ugyanoda volt bekötve, úgy jó esély van rá, hogy beköthető az új készülék is. Kollégánk minden esetben ellenőrzi a vezeték keresztmetszetét, illetve a kötődoboz állapotát. Amennyiben minden megfelelő, akkor azonnal bekötjük a készüléket és érvényesítjük a garanciát.

Amennyiben az ott lévő vezetékre nem köthető rá (vagy nincs ott neki vezeték egyáltalán), a biztosítéktáblától kell elhúzni neki egy megfelelő, új áramkört. Ez minden esetben először egy helyszíni felmérést igényel, hiszen ennek árát több tényező is befolyásolja, mint például: milyen messze van a biztosítéktábla és a tűzhely, a bojler vagy a kazán tervezett helye egymástól, falon belül, vagy falon kívül kell elhúzni a vezetéket, biztosítéktábla állapota, stb.
További információkért kattintson ide.

Regisztrált villanyszerelés

További információk

Vannak olyan típusú munkák, melyet kizárólag regisztrált villanyszerelők végezhetnek. Cégünknek minden engedélye megvan ezen feladatok elvégzéséhez. Az ilyen jellegű feladatok nagyon sokrétűek, mindenképp egyeztetést és helyszíni felmérést igényelnek.
További információkért kattintson ide.

Minden munkánkra garanciát vállalunk!
Konkrét árat kollégáink már a telefonban tudnak mondani a hiba ismeretében: 061 76 54 100

 

http://csalad.energetcsoport.hu/

 

Azonnali segítség
061 76 54 100

Árak:

Kiszállási díj: Budapesten 0 Ft, Pest megyében 5.000 Ft

Szerelési díj: a probléma ismeretében már telefonon megmondjuk mennyi lehet MAXIMUM!

Szolgáltatási idő: Hétfő – Szombat: 08:00 – 19:00

Teendők elektromos hiba esetén:

  • Ha a hiba az Ön vagy a környezetében élők életére veszélyes lehet, azonnal áramtalanítsa a lakást
  • Soha ne próbálja meg a hibát saját kezűleg kijavítani, a villanyszerelés komoly szakértelmet igényel, kérje szakember segítségét
  • A kiérkező villanyszerelőt a lehető legalaposabban tájékoztassa a hiba jellegéről, körülményeiről

Ha hibát észlel forduljon hozzánk bizalommal, hívja gyorsszolgálatunkat a 0617654100 -as telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet. Igyekszünk a lehető leghamarabb a helyszínre érkezni és a hibaelhárítást azonnal megkezdeni. Az elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk.

Kérdése van? Írjon üzenetet!