Most vásárolt tűzhelyet, főzőlapot vagy sütőt?
Bízza profi szakemberre a bekötést!

Az elektromos tűzhelyek bekötését nemcsak az áramütéstől való félelem, hanem a garancia érvényességének megőrzése miatt is fontos végzett villanyszerelőkre bízni.

Az elektromos főzőlapok, indukciós főzőlapok és a különálló tűzhelyek esetén kötelező a külön, kizárólag ennek az eszköznek biztosított áramkör megléte.

A biztosítéktáblában külön biztosítékra kerül a tűzhely és a normál kábeleknél vastagabb vezetéken történik az villanytűzhely áramellátása.

Miért velünk?

1. TELJESKÖRŰ GARANCIAÉRVÉNYESÍTÉS
A készülék gyártója csak akkor vállal garanciát, ha a tűzhelyet, főzőlapot vagy sütőt képzett szakember üzemeli be: a szakszerű bekötés meglétét a jótállási jegy pecsételésével igazoljuk.

2. GYORSASÁG
Nem kell heteket várnia: akár már a megrendelés napján, de legkésőbb 2-3 napon belül vállaljuk a bekötést.

3. PONTOSSÁG
Nem fog egész nap ránk várni: pontosan megmondjuk, hogy mikor érkezünk, és ezt a munkavégzés napján SMS-ben is megerősítjük

4. A MI MUNKÁNKRA IS JÁR A GARANCIA
Szakmai és esztétikai garanciát is vállalunk: ugyanúgy figyelünk a tűzvédelmi szempontokra, mint az esztétikus kábelvezetésre.

5. MEGBÍZHATÓ ÉS KIVÁLÓ SZAKEMBEREK
Olyan mesteremberekkel dolgozunk, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek: már több mint 2000 készüléket kötöttünk be.

Az alábbi márkáknak vagyunk jogosultak érvényesíteni a garanciáját: AEG, Amica, Beko, Bosch, Candy, Concept, Electrolux, Hausmeister, Indesit, Gorenje, Mora, OK., Orion, Romo, Siemens, Teka, Zanussi, Whirlpool

Amennyiben nem látja a bekötni kívánt készülék márkáját, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal: 061 76 54 100

Időpontfoglalás
06 1 76 54 100

Hívjon minket most és tudja meg a bekötés és a garanciaérvényesítés pontos összegét már telefonon.

Árak:

Kiszállási díj: Budapesten 0 Ft, Pest megyében 5.000 Ft

Bekötési díj:
Napon belüli munkavégzés esetén 22.000 Ft
Előre foglalt időpont esetén 19.000 Ft

Szolgáltatási idő: hétfő – szombat: 08:00 – 19:00

Szolgáltatási terület: Budapest és környéke

Rólunk mondták:

Imre (24) – Víziváros “Gyorsan, pontosan, ügyesen dolgoztak. Nem hittem, hogy vannak még ilyen szerelők a világon. Köszönöm nekik, hogy kellemesen csalódhattam.”

Kata (45) – Solymár “Az Energetszervizes szakik már többször kihúztak a bajból, amikor a ház körüli SOS javításokról vagy szerelésről volt szó. Csak ajánlani tudom őket.”

Tibor (63) – Újpest “Sok mindent megcsinálok a ház körül, de a tűzhely beszerelését szakemberre bíztam a garancia miatt. Nem bántam meg, hogy az Energetszervizt választottam.”

Kérdése van? Írjon üzenetet!